Wat geloven we?

Bij Westerwijk is iedereen welkom. Wat je leeftijd, afkomst of levenswandel tot nu toe ook is, we geloven dat je ertoe doet voor God en voor ons. Ons verlangen is dat Westerwijk een plek is waar je met hart en ziel liefde mag ontvangen en geven. Dat het mag aanvoelen als jouw thuis.

Een warm thuis is een plek waar je het leven deelt. Vaak in een gesprek aan tafel. Daarom vormen onze buurtmaaltijden het hart van onze huidige activiteit. We ervaren dat er aan tafel sneller gesprekken ontstaan, maar ook diepgaandere gesprekken. Hierdoor vinden nieuwe mensen snel aansluiting en blijven mensen omdat ze zich gekend voelen.

Jezus kan ons laten opbloeien door Zijn onvoorwaardelijke liefde voor ons. Geïnspireerd door Zijn liefde voor ons willen we Zijn liefde uitdelen aan de mensen om ons heen. Daarom staat Westerwijk in verbinding met haar buurtgenoten.

Wil je meer weten over God, Jezus en geloof of vind je het leuk om eens met andere mensen hierover na te denken? Kom dan eens naar de buurtmaaltijd, elke dinsdag om 18:00u. Wees welkom!