Kliederkerk

Uitdagend, creatief en spetterend. Dat is Kliederkerk. Een plek waar kinderen en volwassenen samen de betekenis van de Bijbel en het christelijk geloof ontdekken. In onderstaande tekst proberen we uit te leggen wat Kliederkerk is, maar het beste is om een keer te komen en het zelf te ervaren! Je bent van harte welkom.

Programma met lunch

Tijdens het eerste deel van het programma ontdekken we samen een Bijbelverhaal of bijbels thema door te rennen, te kliederen, te verzamelen, te bouwen, te gooien, te knutselen of noem maar op. Daarna is er een korte viering met muziek, een verhaal en een gebed. Vervolgens is er een gezamenlijke lunch. Klinkt simpel, maar het blijkt al jaren een succes!

Ontspannen en gastvrij

Kliederkerk is ontspannen en gastvrij. Het is een plek van ontmoeting, waar een sfeer van gezelligheid heerst en waar kinderen én volwassenen geïnspireerd kunnen raken door het verhaal van God. Het maakt niet uit of je gelovig bent, niet-gelovig, anders gelovig of ergens tussen in. Je bent welkom.

Voor jong en oud

Kliederkerk is leuk voor kinderen, maar ook voor hun ouders, verzorgers of grootouders. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. We geloven dat generaties van elkaar kunnen leren. Zo zijn ouders, verzorgers en grootouders voor een kind vaak belangrijke voorbeeldfiguren. Kinderen kunnen daarentegen vaak verrassende inzichten geven en gesprekken verrassende wendingen geven.

Gratis

Kliederkerk kost niets, maar er is wel een giftenpot voor de onkosten. Kijk op de facebookpagina van onze kliederkerk voor de actuele data en thema’s.