Open Bijbelstudie (Dutch only)

Bij Westerwijk hebben we een ‘open’ Bijbelstudie. Dat betekent dat iedereen kan aanschuiven. Of je nu gelovig bent of niet. Ook kun je één keer komen ‘proeven’ of het wat voor je is!

De komende maanden gaan de Bijbelstudies bij Kerk in Westerwijk over de Psalmen. In de Bijbel staan 150 Psalmen en veel van deze liedteksten zijn geschreven door David. Een begaafde songwriter met een leven vol onbeheerste momenten en heftige emoties. Misschien juist vanwege deze achtbaan aan emoties, zoals verdriet, angst, blijdschap, verliefdheid, ontroering en dankbaarheid, heeft hij de mooiste liederen geschreven. Kom naar de Bijbelstudie en ontdek of de oude Psalmen ook bij jou een (gevoelige) snaar kunnen raken! 

Praktische informatie

De Bijbelstudies worden gegeven op:

      19 maart

      2, 16 en 30 april

      7 en 21 mei 

      4 en 18 juni

      2 juli

 

Iedere Bijbelstudie begint om 19.45 en eindigt om 21.15. Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er de buurtmaaltijd. Uiteraard kun je hier alvast aanschuiven en genieten van heerlijk vers en lokaal eten.

Contact 

Voor meer informatie over de Bijbelstudie verwijzen we naar René (06-15023212 / rekadijk@gmail.com). Hij begeleidt de avonden samen met Marco.